team_oskar

Oskar Säfström

oskar.safstrom@euromerger.se

Tel +46 739-204 533

Oskar har lång erfarenhet av företagstransaktioner och överlåtelser. Sedan 2003 har Oskar varit projektledare för fler än 40 M&A transaktioner och genomfört ett flertal publika uppdrag såsom emissioner, utköp och börsintroduktioner.

Innan Oskar blev ansvarig för Euromergers svenska verksamhet så var han partner på ScandCap, han har också varit ansvarig för M&A rådgivningen hos Thenberg Fondkommission. Vidare har Oskar betydande erfarenhet från speciella situationer där han på uppdrag av banker och ägare genomfört internationella förändringsuppdrag.

Oskar har en entreprenöriell bakgrund och knyter samman en solid teoretisk grund med praktiskt affärsmannaskap. Oskar har även arbetat med ledarskapsutbildningar företrädesvis på uppdrag av Volvo, Ericsson och IHM Business School.

Oskar är utbildad civilekonom vid Dublin Business School.

”Jag gillar att driva affärer, är effektiv och ser till att transaktionerna genomförs på ett så bra sätt som möjligt för klienten.”

team_viktor

Viktor Siewertz

viktor.siewertz@euromerger.se

Tel +46 727-107 070

Viktor har en solid erfarenhet från företagstransaktioner i Sverige och Europa med fokus på små och medelstora entreprenörsledda företag.

Viktor har bland annat varit Associate Director på HSH Nordbank Corporate Finance, ansvarig för M&A på Handelsbanken RV och chef för Corporate Finance på Thenberg Fondkommission.

Utöver corporate finance har Viktor arbetat med revision på Deloitte och riskkapital på Speed Ventures.

Viktor har en magisterexamen i företagsekonomi och en jur kand från Handelshögskolan i Göteborg.

”Jag brinner för att skapa förutsättningar för bra affärer. Det kan vara en entreprenör som säljer sitt livsverk eller en investerare som får bra avkastning i spännande investeringar.”

team_bo

Bo Rydlinger

bo.rydlinger@euromerger.se

Tel +46 701-495 405

Bo har under 20 år skapat ett brett nätverk inom svenskt näringsliv genom att arbeta med finansieringslösningar, trading och transaktioner.

Efter närmare 20 år inom SEB och Swedbank var Bo verksam inom Arise Windpower vid bolagets nyemission och börsnotering 2010. Sedan 2011 har Bo varit verksam som fristående rådgivare inom finansiering och investeringar.

Bo har en kandidatexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg.

”Mötet med investerare och entreprenörer ger mig energi. Att hitta en investering som blir lyckosam eller att skapa en bra företagsaffär gör mig glad.”